Μοναδικά Μοντέλα για Μοναδικές Δυνατότητες!

Η νέα σειρά Lotus UNICO είναι μια νέα πρόταση όσον αφορά τη δημιουργία μοναδικών λύσεων θέρμανσης για το σπίτι. Είτε πρόκειται για νέες κατασκευές ή υπάρχοντα  ενεργειακά τζάκια , τώρα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε την τέλεια αρχιτεκτονική λύση για το σπίτι σας.Με 4 νέα μοντέλα, Unico 10 μιας όψης, Unico 11 δύο όψεων με τζάμι μπροστά και δεξιά, Unico 12 δύο όψεων με τζάμι μπροστά και αριστερά, αλλα και 
το Unico 13 τριών όψεων με τζάμια, μπροστά, αριστερά και δεξια.

Όλα τα μοντέλα διαθέτουν στην βασική του έκδοση, μεταλλική κορνίζα περιμετρικά σε χρώνα μαύρο Senotherm. Η κορνίζα αυτή μπορεί να βγει κατά παραγγελία σε χρώμα "Black Gloss" (Μαύρο γυαλιστερό). Επίσης η σειρά Unico διαθέτει στις πόρτες τις, διπλά κρύσταλλά, όπου εξασφαλίζουν το ιδιαίτερο design, αλλά και την άνετη εκπομπή θερμότητας.Ο εξαιρετικά μεγάλος θάλαμος καύσης κατασκευάζεται από χυτό βερμικουλίτη (skamol) ο οποίος εξασφαλίζει μια μακρά περίοδο ζωής, καθαρή καύση αλλά και τέλειο παιχνίδισμα της φλόγας. 

Η σειρά Unico Ενεργειακά τζάκια, δεν είναι απλά μια νέα εστία της Lotus, αλλά ένα προϊόν που εξασφαλίζει ποιοτική αλλά και εύκολη χρήση. Με το μοναδικό σύστημα, κλεισίματος πόρτας στα Unico, το "Comfort Soft - Close" με διπλούς μαγνήτες η πόρτα κλείνει όπως μια πόρτα αυτοκινήτου, κλείνει στεγανά και ανοίγει επίσης πολύ εύκολα. 


Η σειρά Unico, διαθέτει ένα νέο μηχανισμό καύσης, με το νέο σύστημα εισαγωγής αέρα στο θάλαμο κάυσης το οπόιο τοποθετήθηκε στο μπροστινό μέρος της εστίας. Ένα σύστημα το οποίο σχεδιάστηκε με την πάροδο πολλών χρόνων τεχνογνωσίας, το οποίο εξασφαλίζει στη Lotus το μοναδικό, "Eco Green Burn Technology"! Με αυτό το νέο σύστημα η Lotus στο Unico πέτυχε 30% καθαρότερη κάυση από τις προηγούμενες εστίες Lotus, με αποτέλεσμα την λιγότερη κατάναλωση ξύλου, οικονομία στην χρήση, αλλά και προστασία του περιβάλλοντος!Με την σειρά Unico όπως και με τις άλλες εστίες Lotus μπορούμε να κάνουμε διανομή ζεστού αέρα με αεραγωγούς σε έναν ή και περισσότερους χώρους.Επίσης διατίθεται σαν αξεσουάρ βάση για τις εστίες αυτές, η οποία ρυθμίζεται σε ύψος.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Showing 1 to 3 of 3 (1 Pages)