Ενεργειακά Τζάκια

-

Quality first

Το σκεπτικό μας για τα ενεργειακά τζάκια

Το γνωρίζετε ενστικτωδώς. Πάντα μπορείτε να ξεχωρίσετε ένα ποιοτικό προϊόν. Η ποιότητα έχει τη δική της γλώσσα και το δικό της στιλ. Δείτε το. Αισθανθείτε το. Ακούστε το.

Είναι αυτή η αίσθηση που προσπαθούμε να σας μεταδώσουμε ταν βλέπετε για πρώτη φόρα τα ενεργειακά τζάκια LOTUS. Και ακόμα περισσότερο θα θέλαμε να παρατηρήσετε τις φλόγες τη καθαρή καύση το πάχος του γυαλιού, τον ήχο όταν ανοίγετε και κλείνετε τη πόρτα άλλα και το κομψό τούς σχεδιασμό.

Γιατί όταν σκεφτόμαστε ενεργειακά τζάκια σκεφτόμαστε βασικά την ποιότητα, από όλες τις απόψεις. Τα ενεργειακά τζάκια πρέπει να έχουν τη καλύτερη δυνατή απόδοση καύσης και να εξαασφαλίζουν όσο το δυνατόν λιγότερες εκπομπές CO2. Πρέπει να είναι ανθεκτικά και γερά με κομψό και λειτουργικό σχεδιασμό.

Με αφετηρία τα παραπάνω η LOTUS σχεδιάζει και κατασκευάζει ενεργειακά τζάκια και σόμπες ξύλου εδώ και πάνω από 35 χρονιά. Γιαυτό και τα ενεργειακά τζάκια της LOTUS ζεσταίνουν χιλιάδες σπίτια στη Δανία, τη Γερμανία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία, τη Γαλλία, την Ελβετία, την Ολλανδία, την Ιταλία, την ΕΛΛΑΔΑ και την Αγγλία.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Showing 1 to 20 of 125 (7 Pages)