Σόμπες Ξύλου

-

Quality first

Το σκεπτικό μας για μια σόμπα ξύλου ...


Το γνωρίζετε ενστικτωδώς. Πάντα μπορείτε να ξεχωρίσετε ένα ποιοτικό προϊόν. Η ποιότητα έχει τη δική της γλώσσα και το δικό της στιλ. Δείτε το. Αισθανθείτε το. Ακούστε το.


Είναι αυτή η αίσθηση που προσπαθούμε να σας μεταδώσουμε όταν βλέπετε για πρώτη φόρα μια σόμπα ξύλου LOTUS. Και ακόμα περισσότερο θα θέλαμε να παρατηρήσετε τις φλόγες τη καθαρή καύση το πάχος του γυαλιού, τον ήχο όταν ανοίγετε και κλείνετε τη πόρτα άλλα και το κομψό τούς σχεδιασμό.


Γιατί όταν σκεφτόμαστε σόμπα ξύλου σκεφτόμαστε βασικά την ποιότητα, από όλες τις απόψεις. Οι σόμπες ξύλου πρέπει να έχουν τη καλύτερη δυνατή απόδοση καύσης και να εξασφαλίζει όσο το δυνατόν λιγότερες εκπομπές CO2. Πρέπει να είναι ανθεκτική και γερή με κομψό και λειτουργικό σχεδιασμό.

Με αφετηρία τα παραπάνω η LOTUS σχεδιάζει και κατασκευάζει ενεργειακά τζάκια και σόμπες ξύλου εδώ και πάνω από 35 χρονιά. Γι` αυτό και οι σόμπες ξύλου της LOTUS ζεσταίνουν χιλιάδες σπίτια στη Δανία, τη Γερμανία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία, τη Γαλλία, την Ελβετία, την Ολλανδία, την Ιταλία, την ΕΛΛΑΔΑ και την Αγγλία.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Showing 1 to 20 of 116 (6 Pages)