Η Lotus Jubilee 35 είναι πραγματικά μια εξαιρετική ενεργειακή ξυλόσομπα. Ένα "εργοστάσιο" παραγωγής ενέργειας με ένα τεράστιο θάλαμο καύσης, το οποίο μπορεί να καίει ξύλα μήκους έως 50 cm. Το πλαίσιο στο πίσω μέρος της πόρτας είναι κατασκευασμένο από χυτοσίδηρο (μαντέμι) για βέλτιστη ανθεκτικότητα! Ο ρυθμιστής της καύσης είναι τοποθετημένος έξυπνα σε ένα διακριτικό σημείο στο κέντρο κάτω από την πόρτα όπως και το πόμολο δεξία αυτής.Το διαμορφωμένο θάλαμο καύσης από βερμικουλίτη (Skamolex) έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να καίε τους μεγάλους κορμούς και αποτελεί μέρος του προγράμματος "Eco Green Burning Technology". Αυτό εξασφαλίζει ότι η θερμότητα διανέμεται με τον ιδανικό τρόπο.

Η Jubilee 35 μια ενεργειακή σόμπα για αυτούς που θέλουν να ζεστάνουν μεγάλους χώρους και να θαυμάζουν το παιχνιδισμα της φλόγα στο μέγιστο βαθμό.

Με διάφορους τύπους επένδυσης: Χάλυβα, Πέτρωμα Indian Night, Soapstone, αλλά και με φούρνο.Όλοι οι τύποι της σειράς Jubilee 35 διατίθονται προαιρετικά με πορτα απόθήκευσης κάτω από τον χώρο καύσης.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)