Η θέα της φλόγας στο μεγαλείο της!

Η σόμπα Lotus Prestige ανήκει στην κατηγορία των σομπών πολυτελείας. Σχεδιασμένη από τον Δανό αρχιτέκτονα διεθνής φήμης Kaare Solvsten. Μια ενεργειακή σόμπα που συνδυάζει την μοναδική αισθητική με την τέλεια ποιότητα καύσης. Μεγάλη πόρτα, μεγάλο τζάμι για να έχουμε την απόλυτη επαφή με την θέα της φλόγας. Η κυλινδρική της σχεδίαση δημιουργεί την αίσθηση ενός γλυπτού που θα εντυπωσιάζει τους πάντες στον χώρο σας.

Εκτός από το ιδιαίτερο design, ο χώρος καύσης έχει σχεδιαστεί ώστε το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό. Καθαρή καύση, μεγάλη απόδοση και οικονομία στην χρήση.Διατίθεται σε 3 τύπους: Την εντυπωσιακή Prestige, την Prestige S για θερμοσυσσώρευση και την Prestige Magic.Η Prestige Magic είναι απλά μαγευτική. Με αυτή τη σόμπα, ο αρχιτέκτονας Kaare Solvsten έχει καταφέρει να αγγίξει την τελειότητα. 

Η εμπειρία του μαύρου γυαλιού στο σύνολο της επένδυσης της σόμπας είναι απλά μοναδική. Μπορεί να παραδοθεί και με μια περιστρεφόμενη 360 ° λειτουργία (έξτρα). Στην Prestige Magic υπάρχει το σύστημα "Comfort Eco Boost" ένα μοναδικό σύστημα υποβοήθησης της καύσης. Στις υπόλοιπες εκδόσεις της σειράς το "Comfort Eco Boost"  είναι προαιρετικό.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.