Μια άνετη και ζεστή αίσθηση!

Η σειρά Lotus PRIO παρουσιάζει τη καλύτερη λεπτή Δανέζικη σχεδίαση αλλά και την μαστοριά. Το κύριο χαρακτηριστικό της σειράς PRIO είναι ότι οι σόμπες αυτές, είναι μεγαλύτερες από τις παραδοσιακές ξυλόσομπες και επομένως αποτελούν μια πολύτιμη και ζεστή πηγή θερμότητας για το χώρο σας. Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό τους είναι η μεγάλη διάρκεια ζωής τους, 
κάνοντας έτσι μια επιλογή που θα αντέξει στον χρόνο. Ο χώρος κάυσης της Prio είναι από τους μεγαλύτερους στην γκάμα της Lotus και αυτό την κάνει ιδιαιτερα δημοφιλή.

Η σόμπα  Lotus Prio έχει μια κυρτή πρόσοψη και μεγάλη γυάλινη πόρτα και διατείθετε με ένα κομψό μοχλό ρύθμισης της καύσης από  ανοξείδωτο χάλυβα, βαμένο στο χρώμα της σόμπας, ακριβώς κάτω από την πόρτα. Το ίδιο ισχύει για τον ρυθμιστή της σχάρας του σταχτοδοχείου. 

H σειρά Prio είναι διαθέσιμη σε πολλές παραλαγές: Με επένδυση χάλυβα, με επένδυση Soapstone, με Indian Night, με φούρνο αλλά και με συνδιασμό όλων αυτών.

Επίσης διατίθεται και με πλαϊνά διπλά τζάμια για μοναδική εμπειρία θέας της φλόγας από τρεις πλευρές. Τα διπλά πλαϊνά κρύσταλλα, εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα καύσης, την καθαρότητα των κρυστάλλων αλλά και την μέγιστη απόδοση.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Showing 1 to 8 of 8 (1 Pages)