Καλώς ήρθατε στην εταιρεία Τσόκας Τζάκια. Η διαδρομή ξεκινάει το 1973 στην Ελευσίνα από τον Σωτήριο Τσόκα. Από το 2010 έως και σήμερα η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στην Μάνδρα στην έξοδο 1 της Αττικής οδού.

Τα προϊόντα που διαθέτει η επιχείρηση μας είναι ενεργειακά τζάκια ΞΥΛΟΥ αερόθερμα ή καλοριφέρ, barbecue, σόμπες ξύλου-πέλλετ και αξεσουάρ τζακιού. Η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε στον πελάτη προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας με σύγχρονο σχεδιασμό και καινοτόμες τεχνολογίες.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η εταιρεία ΤΣΟΚΑΣ ΟΕ ιδρύθηκε το 1973 στην Ελευσίνα από τον Σωτήριο Τσόκα. Η εταιρεία δραστηριοποιήθηκε αρχικά στις εισαγωγές από Ιταλία ειδών κρουνοποιΐας (μπαταρίες). Το 1978 η εταιρεία εισχώρησε δυναμικά στις εισαγωγές πλακιδίων και ειδών υγιεινής από χώρες της Ευρώπης (Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία).

Το 1978 ανοίγει το πρώτο κατάστημα χονδρικής και λιανικής πώλησης στην Ελευσίνα, Ηρώων Πολυτεχνείου 119. Το 1990 ιδιόκτητες αποθήκες 4000µ² στη Β.Π. Μάνδρας στην οδό Τσόκα. Το 2012 μεταφορά έδρας σε ιδιόκτητο εκθεσιακό χώρο 600µ² στην αερογέφυρα Μάνδρας παράδρομος Ν.Ε.Ο.Α.Κ.

ΣΤΟΧΟΣ

Στόχος της εταιρείας είναι παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες της με στόχο την ολική τους ικανοποίηση και εξυπηρέτηση.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η εταιρεία μας δεσμεύεται να προσφέρει ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις για το σπίτι μέσα από μια ξεχωριστή συλλογή πλακιδίων δαπέδου και τοίχου, ειδών υγιεινής, θέρμανσης (ενεργειακά τζάκια, σόμπες), επίπλων μπάνιου και κουζίνας.

To top