Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • Κατασκευαστής: Camina Schmid
 • Χώρα κατασκευής: Γερμανία
 • Μήκος Πόρτας: 87cm
 • Ύψος Πόρτας: 70cm
 • Σχήμα Πόρτας: Μία όψης
 • Ονομαστική ισχύς: 19 kw
 • Κυμαινόμενη ισχύς: 8.0 – 19.2 kw
 • Ενεργειακή απόδοση: > 78%
 • Ενεργειακή κλάση: A
 • Βάρος: 350 kg
 • Εγγύηση: 5 Χρόνια

Φυλλάδια Κατασκευαστή

Camina Schmid Lina 8770h Ενεργειακό τζάκι μιας όψης με συρόμενη πόρτα

Περιγραφή

Τα ενεργειακά τζάκια της εταιρείας Camina & Schmid συγκαταλέγονται στα καλύτερα ευρωπαϊκά τζάκια γερμανικής παραγωγής. Κατασκευάζονται εξολοκλήρου στην Γερμανία, με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας στην τεχνολογία, τον σχεδιασμό και την κατασκευή, διασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών πελατών.

Η Camina & Schmid προσφέρει όχι μόνο μια εξαιρετικά μεγάλη γκάμα σχεδίων αλλά και πρωτότυπες λύσεις για ειδικές κατασκευές τζακιών (custom made). Όλες οι εστίες πληρούν τις πιο αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές ενώ παράλληλα ξεχωρίζουν για την άριστη καύση, την απλή αλλά ιδιαίτερα υψηλής απόδοσης λειτουργία τους και το κεραμεικό τζάμι που διατηρείται καθαρό.

Καθαρός σχεδιασμός. Αυτές οι συσκευές Lina αντιπροσωπεύουν το "modern art of life". Με τη γεωμετρία του θαλάμου καύσης ευρείας μορφής, μπορείτε να απολαύσετε το στυλ σχεδιασμού του τζακιού. Όλες οι μορφές Lina ευρείας κλίμακας είναι επίσης διαθέσιμες ως έκδοση τούνελ.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥ (ΤΖΑΜΙ)

Crystal

Το «κρυστάλλινο» φινίρισμα της πόρτας είναι χαρακτηριστικό της βασικής (στάνταρ) έκδοσης των εστιών της γερμανικής εταιρείας. Όλα τα μοντέλα της στάνταρ σειράς διατίθενται με ένα διακριτικό μαύρο τύπωμα στις 4 πλευρές του τζαμιού (περίγραμμα) προσδίδοντας έτσι μια πιο μοντέρνα εμφάνιση.

ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ

"anthracite"

Με αυτό το ένθετο τζακιού, η συσκευή παραδίδεται ως "anthracite" μπροστινή έκδοση. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας χάλυβα, το προφίλ της πόρτας χαρακτηρίζεται από υψηλή αντοχή και σταθερότητα.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ

Βερμικουλίτης

Διατίθεται μόνο σε ύψος 80cm: Ως εναλλακτική λύση στο συμβατικό chamotte, σας προσφέρουμε επίσης την εσωτερική επένδυση με πάνελ βερμικουλίτη. Κατά την παραγωγή βερμικουλίτη, ο φυσικός σχιστόλιθος μαρμαρυγίας επεξεργάζεται σε κόκκους και στη συνέχεια συμπιέζεται σε πλάκες. Λόγω της χαμηλής θερμικής αγωγιμότητας του υλικού, η θερμοκρασία μπορεί να αυξηθεί και οι εκπομπές μπορούν να μειωθούν σημαντικά. Εάν δεν θέλετε να χάσετε την κομψή εμφάνιση μιας σκούρας εσωτερικής επένδυσης, προσφέρουμε επίσης τα φύλλα Vermiculite σε μαύρο χρώμα.

Σας ενδιαφέρει το προϊόν και θέλετε να μάθετε το κόστος ή περισσότερες πληροφορίες; Συμπληρώστε τη φόρμα ή καλέστε μας για άμεση επικοινωνία!

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

210 68 35 265

Φόρμα Επικοινωνίας

Invalid Input
Invalid Input
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο
To top